Training Archives - ISHEP
Ishep Albania 14/Aug/2016

WORKSHOP NDËRKOMBËTAR MBI EMIGRIMIN

AFATI I APLIKIMIT 15 SHTATOR 2016 VENDI: Babeș Bolyai University, Romania   Qëllimi i workshop-it është të diskutojë dhe krahasojë ndryshimet ekonomike,

Read more