Publications Archives - ISHEP
Ishep Albania 12/Aug/2016

GËZUAR DITËN NDËRKOMBËTARE TË TË RINJVE!

12 Gushti është Dita Ndërkombëtare e të rinjve.  Tematika e këtij viti është “Rruga drejt 2030: Çrrënjosja e varfërisë dhe arritja e qëndrueshmerisë së Konsumit dhe Prodhimit” Si m

Read more